Președintele Klaus Iohannis a fost la Târgoviște, în cadrul unui turneu electoral, prin județul Dâmbovița. Anunțată pentru ora 16.30, întâlnirea cu susținătorii acestuia a avut loc însă ceva mai devreme, Klaus Iohannis ajung la locul de întâlnire cu aproximativ o jumătate de oră mai devreme.

Klaus Iohannis a venit la întâlnirea electorală de la Târgoviște, însoțit de mulți dintre liderii PNL, inclusiv premierul desemnat, Ludovic Orban.

Programată a avea loc la ora 16.30, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, din Târgoviște, întâlnirea cu membrii PNL și cu simpatizanții președintelui Iohannis a avut loc însă ceva mai devreme. Exact cu o jumătate de oră mai devreme, adică la ora 16.00, momentul în care Klaus Iohannis a ajuns la Târgoviște. Președintele a fost întâmpinat de toți primarii PNL din Dâmbovița, la întâlnirea de la Târgoviște

Întâlnirea electorală din Dâmbovița a cuprins și o deplasare la Găești, în afară de întâlnirea ce a avut loc la Târgoviște.

Articolul precedentKarateka Clubului Sportiv Târgoviște, de patru ori pe podium la turneul internațional Elite Open Championship
Articolul următorPostul Realitatea Plus poate fi urmarit online