Prezent la Târgoviște, la o întâlnire cu membrii PRO România, filiala Dâmbovița, Victor Ponta s-a dezlănțuit, la o conferință de presă, împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea. Ponta a lansat avertismente către doi dintre actualii miniștri , Rovana Plumb și Eugen Teodorovici.

Într-o conferință de presă, ce a avut loc la sediul Pro România, filiala Dâmbovița, Victor Ponta a amintit de planurile partidului său, anunțând că a purtat discuții cu senatorul independent Adrian Țuțuianu. Planurile vizează  cooptarea lui Adrian Țuțuianu în rândurile Pro România. După cum a precizat Victor Ponta, răspunsul, legat de această posibilă trecere va fi dat de Adrian Țuțuianu.

Corina Crețu s-ar putea regăsi pe lista de la alegerile Europarlamentare, din luna mai, sau ar putea fi candidatul unui pol de stânga (n.m. anunțat de Victor Ponta, chiar la Târgoviște) la alegerile prezidențiale din acest an?”

„Da și da”, a fost răspunsul lui Victora Ponta.Facem totul pentru ca Liviu Dragnea să nu ajungă în turul doi la prezindențiale și astfel să îi dea posibilitatea lui Iohannis sa câștige liniștit, un al doilea mandat, a mai spus Ponta.

Să te ferești de Liviu Dragnea când te laudă sau îți declară prietenia. Acestea sunt avertismentele lansate de Victor Ponta, pentru doi dintre actualii miniștri ai cabinetului Dăncilă, Rovana Plumb și Eugen Teodorovici.

„Sper că au încredere în Dragnea cât am eu. Că dacă nu, o să îi usture tare”, a spus V.Ponta.

(video)

Articolul precedentTradiția „Botezul Cailor” de la Vișina este ilegală, anunță DSV
Articolul următorAccident spectaculos. Șoferul a scăpat ca prin minune, în timp ce mașina a ajuns un morman de fiare