Captură impresionantă a polițiștilor dâmbovițeni. 13 tone de produs petrolier au fost confiscate, după ce un șofer ce le transporta a fost oprit în trafic, la Butimanu, și nu a putut prezenta documente de proveniență, pentru respectivele produse.

Acțiunea polițiștilor a avut loc în noaptea de 2-3 iulie 2019. Șoferul, de 40 de ani, din județul Ilfov, a fost oprit la control pe DN 1 A, pe raza localității dâmbovițene Butimanu.

Conform IPJ Dâmbovița:

„În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că bărbatul transporta 21 de recipienți de plastic, cu capacitatea de 1.000 de litri fiecare, 13 dintre aceștia conținând lichide cu miros specific produsului petrolier.

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști de la Serviciul de Ordine Publică care a stabilit că pentru bunurile transportate nu existau documente legale de proveniență.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei,  pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 271/2000 privind regimul activităților de transport, comercializare și recuperare a țițeiului, gazolinei, condensatului și etanului lichid.

Totodată, polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării a celor 13.000 de litri de lichide transportate ilegal.”

Articolul precedentCod Portocaliu de furtună, grindină și căderi importante de precipitații, în Dâmbovița
Articolul următorTârgoviștean reținut, pentru vătămare și ultraj, după ce a lovit o femeie de 66 de ani