Fondul special la dispoziția Prim-ministrului nu este pentru dâmbovițeni! Premierul României are o hartă pe care nu apar localități ca Pucioasa, Fieni, Vârfuri, Vișinești, Vulcana Băi, Buciumeni. Niciun leu de la Guvern pentru remedierea pagubelor provocate de viituri în Județul Dâmbovița, acuză președintele Consiliului Județean, Corneliu Stefan.  Premierul, Florin Cîțu, a făcut doar gesturi birocratice și a cerut evaluarea pagubelor pentru a fi alocați bani la rectificarea bugetară  programată pentru luna septembrie. Șeful administrației dâmbovițene arată  că lucrările de refacere a infrastructurii erau urgente, se impunea eliberarea căilor de acces, refacerea drumurilor, a unor podețe, dar și ajutorarea gospodăriilor afectate dur de urgiile naturii. 200 de metrii din DJ714 au fost afectați, iar autoritățile locale s-au mobilizat exemplar și au eliberat drumurile de acces către toate zonele, inclusiv spre stațiunea turistică Pestara Padina. 
„O țară întreagă a putut vedea cum viiturile din nordul județului Dâmbovița au distrus peste 200 de metri din drumul județean DJ714, una dintre principalele căi rutiere care asigură accesul către zona turistică Peștera – Padina. 
Reproducem parțial mesajul de revolta al liderului social democrat, Corneliu Ștefan:

„Premierul, deși are toate pârghiile legale să aloce bani cât mai repede pentru ce s-a întâmplat în ultimele zile, va amâna acest lucru până în septembrie, perioadă în care se va desfășura congresul PNL, acolo unde el candidează pentru funcția de președinte. Încă o dată, se vede clar cum premierul folosește pârghiile și resursele guvernamentale pentru lupta politică din interiorul partidului său. 
Ce vină au însă dîmbovițenii? De ce amestecă un județ și o țară întreagă în lupta lor politică? 
Cerem premierului Cîțu să nu mai folosească un întreg guvern doar pentru că se vrea șef al PNL. 
România nu este terenul dumneavoastra de joacă!

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPersoanele care se vaccinează anti-Covid beneficiază de câte o zi liberă plătită pentru fiecare doză
Articolul următorCulisele statului paralel | Cum erau verile la Neptun ale soților Ceaușescu. Anul în care a început modernizarea litoralului