Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, este revoltat de „batjocura” cu care Guvernul Cîțu ii tratează pe dâmbovițeni. La rectificarea bugetară, Dâmbovița nu numai că nu primește nicio sumă, chiar i se iau bani, deși este un județ sărac, lovit de  inundații, dar în care autoritățile locale au demarat un amplu program de dezvoltare. Lucrările rămân fără cofinanțare dacă nu sunt bugetate și se aplică rectificarea negativă dorita de ministrul Florin Cîțu. Corneliu Ștefan îi cere premierului să aleagă el cine va fi sacrificat și la ce proiect se renunță.
„Tăiați voi!”, le spune cu năduf Corneliu Ștefan guvernanților. E vorba de proiecte esențiale, la care nu se poate renunța:
extinderea și modernizarea Secției de Cardiologie, extinderea Unității de Primiri Urgențe, dotarea ambulatoriului de specialitate a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște;
sau realizarea șoselelor de centură Târgoviște, Găești, Pucioasa și Fieni și modernizarea sistemului de drumuri județene, afectate de un trafic intens și nesigur. Liderul social democrat ii condamnă pe „Florin Cîțu și roiul de lăcuste care toacă mărunt, mărunt, țara și județul Dâmbovița”.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentElev din Dâmbovița, eliminat de la Bacalaureat după ce a încercat să copieze cu telefonul mobil
Articolul următorDâmbovița: Două femei reținute pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune