21 de târgovișteni s-au ales cu sancțiuni, în urma verificărilor efectuate în oraș în prima zi de când au intrat în vigoare prevederile Ordonanței miltare cu numărul 3. Administrația locala anunță că verificările celor ce părăsesc domiciliu vor continua. Astăzi, 26 martie, este anunțată și o dezinfecție generalizată a străzilor si trotuarelor. Se vor folosi substanțe biocide aprobate de Ministerul Sănătății anunță autoritățile.

Imagine

Control Poliția Locală Târgoviste-25 martie 2020

Aseara și pe parcursul nopții trecute (25-26 martie), Poliția Locală Târgoviște a acționat pe raza municipiului sub coordonarea Poliției Municipiului Târgoviște. Au fost legitimate 153 persoane și au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea dispozitiilor Ordonanței Militare nr. 3/2020.
Totodată, a fost depistată o persoană fără adăpost care a fost preluată de catre Direcția de Asistență Socială Târgoviște.

 Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Asistență Socială, monitorizeaza in acest moment un numar de 273 de persoane varstnice si vine în sprijinul targovistenilor in varsta de peste 65 ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerii lor în afară locuințelor.
Dacă va aflați în situația de mai sus sau cunoașteți o persoană care se încadrează în categoria prezentată, vă rugăm să vă adresați Direcției de Asistență Socială Târgoviște.
Solicitările vor fi efectuate telefonic, la numerele:
– 0372.764.198 ( zilnic între orele 08:00 – 16:00);
– 0742.087.920 (non-stop).

Astazi,26 martie 2020, începând cu 17.30, are loc o amplă acțiune de dezinfectare a străzilor și trotuarelor din Municipiului Târgoviște.
Inițial, străzile și trotuarele vor fi spălate și după aceea se va acționa cu substanțe dezinfectante care sunt agreate de Comisia Națională pentru Biocide din cadrul Ministerului Sănătății.

A anunțat primarul orașului Târgoviste, pe pagina sa de facebook.