Patru ventilatoare și un videolaringoscop, aparate vitale în tratarea cazurilor grave de îmbolnăvire cu coronavirus, vor ajunge la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviste (SJUT). Este vorba de o donație a celor de la Rotary Club Târgoviste. Primul venilator a ajuns deja la spitalul târgoviștean.

Imagine

 

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a celor de la Rotary Club Târgoviste:

„Rotary Club Târgoviște împreună cu sponsorii săi vin în sprijinul comunității locale și a Spitalului Județean Târgoviște cu donații de echipamente atât de necesare pentru susținerea vieții bolnavilor cu complicații la COVID-19.
Astfel, pana in acest moment Rotary Targoviste a reușit să strângă suma de 250.000 lei, din care s-au cumpărat 4 ventilatoare și un videolaringoscop necesar examinării efectelor virusului asupra organismului. Spitalul Județean Târgoviște a intrat de astăzi in posesia primului ventilator, urmand ca în zilele următoare să ajungă și restul echipamentelor.

Facem pe această cale un apel tuturor persoanelor fizice sau juridice, să se alăture acestei cauze nobile reamintindu-vă că membrii Rotary Club Târgoviste depun eforturi susținute de peste 20 de ani în comunitatea locală prin multiplele acțiuni umanitare desfășurate, dovedind astfel că suntem oameni de cuvânt, în care puteți avea încredere și că banii merg acolo unde este nevoie.

Dorim ca în continuare să ne implicăm în achiziționarea de echipamente specifice: ventilatoare, teste, echipamente de protecție pentru medici (costume specifice, măști, mănuși, viziere).
Vă invităm să fiți alături de noi printr-o donație individuală în contul RO55 RZBR 0000 0600 0633 2242 sau prin contract de sponsorizare, Rotary Club Târgoviște fiind înregistrată în Registrul Entitatilor din data de 21.11.2019.
Pentru mai multe detalii, nu ezitați să luați legătura cu colegii noștrii:

George Adrian Bîlcan 0723.293.862 – Presedinte RC Târgoviște
Bogdan Condrea 0744.504.006

Împreună salvăm vieți!

Au scris cei de la Rotary Club însoțind postarea și cu imagini de la ounerea în funcțiune a ventilatorului ce deja a ajuns la SJUT.

Articolul precedentAccident chiar pe trecerea de pietoni, la Târgoviște
Articolul următorO nouă ORDONANȚĂ MILITARĂ. Marcel Vela: ”Nimeni nu iese din casă fără motiv”