Sportivii de la CS Târgoviște au încheiat în forță ultima competiție de karate interstiluri la care au luat parte. La Openul Târgoviștei, desfășurat în Sala Sporturilor, sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au reușit să impresioneze din plin asiatența, adjudecându-și un total de 9 medalii.

Cea mai bună clasare la ediția din acest an a întrecerii, din rândul sportivilor noștri, a avut-o Adrian Drăguș. La concursul de kumite cadeți, categoria + 70 de kilograme, karateka Clubului Sportiv a cucerit medalia de aur, după ce a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

În posesia argintului au intrat sportivi precum Valentin Cârlan (kumite seniori – cat. 67 kg și kumite tineret –U21 – cat. 67 kg), Damian Petrescu (kumite cadeți – cat. +70 kg) și Ștefania Huiu (kumite minicadeți – cat. 50 kg).

Medalii de bronz și-au adjudecat Robert Merda (kata juniori), Damian Petrescu (kata cadeți), Alexandru Munteanu (kumite minicadeți – cat. +50 kg) și Ștefania Huiu (kata minicadeți).

Clubul Sportiv a fost unul dintre partenerii Openului de la Târgoviște, competiție la care au luat parte aproximativ 400 de sportivi ce au reprezentat 32 de cluburi din țară și unul din Anglia.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentCăruțașii băuți, o problemă în trafic. Ultima „ispravă”, petrecută pe DN 72
Articolul următorSorana Cîrstea se menține în top 100 WTA