Pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște continuă să adune rezultate importante la competițiile din acest an. Ultimul boxer al clubului nostru care a obținut o clasare pe podium a fost Leonardo Arsene.

Tânărul pugilist, antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Național pentru cadeți, găzduit de orașul Satu Mare, la sfârșitul săptămânii trecute. Pugilistul clubului nostru s-a situat pe locul 3 în limitele categoriei 80 de kilograme.

Bronzul obținut de Arsene la Naționalele de cadeți a adus multă bucurie în rândul staff-ului tehnic al secției de box de la CS Târgoviște.

“Încă o dată se vede că secția de box a clubului nostru își respectă valoarea. După cum se vede pugiliștii noștrii au urcat pe podium la toate Campionatelor Naționale din acest an. După ce am urcat pe podium la Naționalele de juniori și tineret, săptămâna trecută am făcut acest lucru și la cele de cadeți. Leonardo Arsene a urcat pe podiumul de premiere după ce a boxat foarte bine. Lupta pentru medalii a fost accerbă la Satu Mare, dar sportivul nostru s-a comportat exemplar, iar în lupta pentru medalii a devenit învingător. Este un copil bun care va avea multe de spus în viitorul apropiat. A muncit mult în ultima perioadă pentru a ajunge atât de sus”, a declarat Gheorghe Stan pentru cstargoviste.ro

 

Articolul precedentCampion la case sparte, cu atracție la obiecte de valoare
Articolul următorPesta porcină din Argeș, confirmată în laboratorul din Dâmbovița