PSD Dâmbovița a anunțat, pe pagina oficială de facebook a organizației, că Andrei Plumb va fi cel care se va ocupa de campania pentru alegerile europarlamentare în Dâmbovița. Andrei Plumb este fiul Rovanei Plumb, președinte interimar al PSD Dâmbovița și totodată candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

Ceea ce anticipa toată lumea a fost anunțat oficial. Pe pagina de facebook, denumită PSD Dâmbovița Oficial (denumire dată după ce președinția organizației Dâmbovița a fost preluată de Rovana Plumb, ca urmare a excluderii din partid a fostului șef al organizației, senatorul Adrian Țuțuianu), a fost făcut anunțul, prin intermediul unei unui articol preluat din presa locală dâmbovițeană.

Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, a mai făcut parte din  organizația PSD Dâmbovița, dar, după anul 2016, când nu a fost nominalizat candidat al PSD pentru Primăria Târgoviște, acesta a dispărut din prim-plan. Acesta face parte din BPJ-ul PSD Dâmbovița, unul interimar, ce a fost numit chiar sâmbătă, 9 februarie 2019, după ce fostul organism de reprezentare în PSD Dâmbovița, a fost dizolvat.

Articolul precedentSenatorul Adrian Ţuţuianu, după excluderea lui Comănescu din PSD: „n-a pupat inelul de Plumb”
Articolul următorTeatru: Evenimente pe alese, de Dragobete sau Valentine’s