Echipa de volei a CSM Târgoviște a trecut fără emoții, pe teren propriu, de CSM Lugoj, în campionatul național de volei feminin. Târgoviștea a câștigat cu 3-0 și este foarte aproape de obținerea obiectivului- locul trei în campionat, la finalul actualului sezon.

Foto– www.csmtargoviste.ro

Pe teren propriu, la Sala Sporturilor din Târgoviște, CSM-ul din localitate a trecut, așa cum era așteptat, lejer, de CSM Lugoj, în faza a doua (locurile 1-6) a ediției de campionat 2018-2019.

În aproximativ o oră de joc (63 de minute) echipa gazdă a închis rapid socotelile, într-o partidă pe care a dominat-o de la un capăt la altul.

CSM Târgoviște- CSM Lugoj 3-0 (25-21, 25-13,25-16)

Ca de obicei, la echipa gazdă s-au remarcat J.Alajbeg (14 puncte) și Sara Klisura (13 puncte), ex-iugoslavele din echipa lui Valerijan Luka făcând legea  pe teren și în această partidă.

Cu doar trei etape înainte de încheierea actualei ediții de campionat, CSM Târgoviște păstrează un avans de două puncte în fața contracandidatei la obținerea celei de-a trei apoziții de pe podium, Știința Bacău.

Pe primele două poziții se claseaază CSM București și Volei Alba Blaj, despărțite de un singur punct. Cele două echipe au avans consistent față de urmăritoare, astfel că primele două locuri ale podiumului nu pot fi contestate.

Articolul precedentZeci de edili, chemați la discuții la CJ Dâmbovița, pe subiecte fierbinți
Articolul următorDupă 28 de ani de carieră militară, un ofițer jandarm a trecut în rezervă cu drept la pensie