A fost stabilit tabloul de concurs al celei mai importante competiții de tenis ce are loc în România, turneul BRD Bucharest Open. Cu multe românce acceptate direct pe tabloul principal, competiția va avea un singur cap de serie din țara noastră, târgovișteanca Sorana Cîrstea.

BRD Bucharest Open face parte din circuitul  WTA International și are loc în fiecare iulie în București, în prima săptămână după Wimbledon (n.r. competiție la care, în 2019 ,trofeul, în turneul feminin de simplu, a fost obținut de Simona Halep!).

Competiția din România are premii în valoare totală de 250.000 de dolari și se desfășoară la Arenele BNR, din București.

Tragere la sorți tablou principal  2019 (sursa- BRD Bucharest Open)

Pe tabloul principal au fost acceptate șase jucătoare din România: Sorana Cîrstea (77 WTA),Irina Camelia Begu (112 WTA), Ana Bogdan (132 WTA), Elena Gabriela Ruse (176 WTA), Irina Bara (188 WTA) şi Jaqueline Cristian (207 WTA). Simona Halep și Mihaela Buzărnescu au ales să nu participe la ediția din anul acesta.

FotoTablou concurs BRD Bucharest Open 2019

 Sorana Cîrstea (cap de serie nr.5) o va întâlni în primul tur (15 iulie 2019) pe Jaqueline Cristian (207 WTA), conform tragerii la sorţi care a avut loc sâmbătă.

A doua cea mai bine clasată româncă prezentă la turneul din Capitală, Irina Camelia Begu va juca în primul tur cu Aleksandra Krunic, din Serbia (113 WTA).

Cel mai dificil meci îl va avea Ana Bogdan, cea care va juca împotriva jucătoarei letone Anastasija Sevastova (12 WTA), cap de serie numărul 1 şi câştigătoare a ediţiei 2018 a BRD Bucharest Open.

Articolul precedentPersoană rănită grav, la Poroinica, după ce un autoturism a derapat în decor
Articolul următorCod Galben de furtună pentru județul Dâmbovița