Vicepreședintele Pro România, sentorul Adrian Țuțuianu, a anunțat, la Târgoviște, că formațiunea din care face parte nu va participa la votul de învestire, din Parlament, pentru Guvernul Ludovic Orban. Țuțuianu spune că există o înțelegere tacită și că Guvernul Ludovic Orban nu va fi instalat înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale.”Este un blat”, a spus Țuțuianu.

Anunțul privind decizia parlamentarilor Pro România, la votul de învestire pentru Guvernul Ludovic Orban, a fost făcut la Târgoviște, într-o conferință de presă, de senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu.

” Noi (Pro România) nu vom vota și nici nu vom fi prezenți în sală,luni, 4 noiembrie 2019, la votul de învestire pentru Guvernul Ludovic Orban. Ca urmare acest Guvern nu va trece cu voturile celor din Pro România. Am spus și altă dată. Acest guvern va trece cu voturie celor din PSD. Avem deja un caz, al unei doamne deputat de Cluj, care a anunțat că votează guvernul. Avem o declarație a domnului Paul Stănescu, care spune că România are nevoie de stabilitate.”

„Este un blat. Domnul Iohannis o vrea pe doamna Dăncilă în turul doi al alegerilor prezidențiale, iar doamna Dăncilă se poate califica doar arătând că blochează Guvernul Orban. Fiecare își face un serviciu. Doamna Dăncilă are ca obiectiv, puțin realizabil, doar rămânerea în funcția de președinte al PSD.”

A mai spus A.Țuțuianu, ce anticipează că Guvernul Ludovic Orban va fi învestit după turul II al alegerilor prezidențiale.

Articolul precedentCând se deschid KFC și Decathlon în Târgoviște. Lucrările sunt în toi
Articolul următorVIDEO A nins la munte. Recomandări ale jandarmilor montani pentru turiştii care merg în Bucegi