Un copil de doar 10 ani a fost accidentat grav, la Bilciurești, în județul Dâmbovița. O motosapă i-a prins picioarele minorului rănindu-l. Băiatul a fost preluat de un elicopter SMURD și a fost transportat de urgență la un spital din București.

Accidentul domestic s-a produs la orele prânzului, în ziua de miercuri, 1 aprilie, la Bilciurești, în Dâmbovița. O motosapă aflată în funcțiune i-a prins picioarele micuțului de doar 10 ani. Copilul se afla la rudele sale, în grădină, în momentul în care s-a întâmplat accidentul.

Rănile suferite de băiat sunt deosebit de grave, astfel că a fost solicitat un elicopter SMURD, ce l-a preluat pe minor, de pe un câmp din vecinătatea localității Bilciurești, și l-a transportat de urgență la un spital din capitală. Minorul a primit ajutor, inițial, de la medicii de la Ambulanța Dâmbovița.

În această cauză polițiștii dâmbovițeni efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului.

Articolul precedentBILANȚ OFICIAL LA ZI: Coronavirus – 2460 de cazuri confirmate (215 cazuri noi), în România!
Articolul următorCoronavirus Dâmbovița ( 1 aprilie 2020) : 1302 persoane în izolare și 127 în carantină. Zeci de amenzi în ultimele 24 de ore