Din păcate avertismentele meteorologilor au fost confirmate. Atenționarea de furtună însoțită de căderi de grindină, ce includea și județul Dâmbovița, a devenit realitate la Pucheni, în județul Dâmbovița. În doar 10 minute, grindina a acoperit cu un strat de gheață toată localitatea.

Sursa foto-facebook,Mihaiu Vasilică

Și judetul Dâmbovița este sub atenționare de vreme rea începând din data de 25 mai si până în data de 27 mai. Încă de la intrarea în vigoare a atenționării (25 mai ora 13.00),în unele localitați din judetul Dâmbovița a fost prăpăd. Un episod de furtună, de doar 10 minute a distrus culturile localnicilor. În câteva imagini, postate pe facebook, un localnic a surprins exact ce s-a întâmplat. Cele 10 minute de gridină au acoperit întreaga localitate cu un strat consistent de gheață.

Publicată de Mihaiu Vasilică pe Luni, 25 mai 2020

Și în data de 20 mai un alt episod de grindină a afectat mai multe localitați,în special din zona de nord a județului Dâmbovița. Din pacate, după cum anunță meteorologii, și în urmatoarele zile, până în data de 27 mai sunt anunțate alte fenomene meteo extreme de aceiasi factură la nivelul întregii țări.

Articolul precedentUpdate| Accident teribil la Ciocănești. Trei persoane au fost rănite, după ce o mașină a părăsit șoseaua și s-a izbit de mai multi copaci
Articolul următorFoto| Gospodărie lovită de trăsnet la Dragomirești, în Dâmbovița. Nu au fost victime