Un dâmbovițean de 55 de ani a fost găsit decedat joi, 28 mai, pe munte, în Bucegi, în apropiere de muntele Tătaru. Bărbatul plecase de acasă cu o turmă de animale spre o stână din zonă, dar nu a mai ajuns la destinație. După două zile de căutări, în care au fost implicați și salvamontiștii, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit astăzi în zona montană.

Imagine

Foto-stână muntele Tătaru (Bucegi)

Imagine

Foto-stâna veche Muntele Tătaru (masivul Bucegi)

În data de 26 mai polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, județul Dâmbovița, au fost sesizați de o femeie , că un barbat de 55 de ani, din localitatea Brănești, din Dâmbovița, a plecat cu o turmă de animale spre o stână aflată pe muntele Tătaru din masivul Bucegi, dar că nu a mai ajuns la destinație.

Stâna Muntele Tataru, Bucegi

Tot în aceiași zi au fost alertati și salvamontiștii Dâmbovițeni, Dispeceratul Național Salvamont precizând ca a fost primit un apel de urgență din Dâmbovița în acea zi.

După două zile de cautări la care au participat și rude ale băbatului dar și salvamontiști acesta a fost găsit decedat, în zona montană dâmbovițeană. Conform celor declarate de polițistii de la IPJ Dâmbovița, „la o primă examinare, corpul neînsuflețit nu prezintă urme vizibile de violență”.

Polițiștii efectuează cercetări, urmănd sa se stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului, au precizat cei de la IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentDin nou creștere importantă a numărului de cazuri de coronavirus. 12 cazuri noi în Dâmbovița (total 280)
Articolul următor100% TU DECIZI! Dan Barna, avere pe cârca celor oropsiți. Cum s-a îmbogățit șeful USR din fonduri europene