Pompierii târgovișteni au fost alertați, astăzi, prin apel 112, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din satul Drăgăești – Ungureni (comuna Mănești).

Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere și un echipaj de ambulanță SMURD de la Detașamentul Târgoviște.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la o anexă gospodărească (magazie), existând riscul extinderii la două locuințe învecinate. Intervenția a fost promptă, incendiul fiind lichidat rapid.

Pompierii au protejat și salvat din calea flăcărilor atât locuința proprietarului, cât și o casă vecină, ambele situate în imediata apropiere a anexei.

Din fericire nu au existat victime, doar pagube materiale. A ars acoperișul anexei pe o suprafață de cca.20mp, precum și materiale textile și cărbuni depozitați în aceasta.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui conductor electric improvizat.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentVIDEO Președintele Klaus Iohannis cere măsuri urgente și coordonare la nivel european pentru combaterea pandemiei
Articolul următorAlexandru Rafila: Votarea este un moment care nu pune probleme. Ce poate pune probleme este campania electorală