Un bărbat în vârstă de 53 de ani a sunat la 112 și a anunțat că a fost agresat fizic în propria casă, din Dâmbovița.

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire, amenințare, violare de domiciliu, distrugere și ultraj.

Bărbatul agresat a sunat la 112, iar polițiștii care s-au deplasat la fața locului și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu, fapte prevăzute de Codul Penal.

„Totodată, în cauză, se analizează existența elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj. Persoanele bănuite de comiterea faptelor se află în custodia polițiștilor, în cauză, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și dispunerea măsurilor prevăzute de lege”, a anunțat IPJ Dâmbovița.

În urma cercetărilor efectuate, potrivit IPJ Dâmbovița, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei 3 bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, violare de domiciliu, distrugere și ultraj.

Cele trei persoane reținute au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAvertizare INFOTRAFIC, în contextul alertelor meteo emise de ANM
Articolul următorPeste 1.000 de cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore