Mai mulți șoferi au fost prinși, în week-end, pe drumurile din Dâmbovița în timp ce se aflau beți la volan.

Unul dintre ei a fost depistat de polițiști pe DN 7, în timp ce conducea un autovehicul. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu valoarea de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au surprins un bărbat, de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 721, în localitatea Perșinari, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, bărbatul prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0.06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un alt bărbat a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 702 E, în localitatea Arsuri, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta, în urma testării cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0.25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar față de aceștia a fost dispusă măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedent16 alimente cancerigene pe care le consumi aproape zilnic
Articolul următorMiron Mitrea, declarații despre refuzarea României în Schengen: „Adevărul e cu totul altul” – Ce ascunde decizia austriecilor