Polițiștii au organizat o acțiune în mai multe localități din Dâmbovița pentru prevenirea faptelor pe linie de braconaj cinegetic și verificarea regimului de deținere a câinilor ogari și metiși de ogari.

În acțiunii efectuate în localităților Hulubești, Mătăsaru, Gura Șuții și Răscăieți, oamenii legii au aplicat 17 amenzi, în valoare de 19.000 de lei.

“În perioada 13 – 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu cei din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au organizat o acțiune în localitățile Hulubești, Mătăsaru, Gura Șuții și Răscăeți, pentru prevenirea faptelor pe linie de braconaj cinegetic și verificarea regimului de deținere a câinilor ogari și metiși de ogari.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentClubul de Presă somează CNA să înceteze practicile abuzive pentru limitarea libertății de expresie și intimidarea jurnaliștilor!
Articolul următorBărbați din Dâmbovița, reținuți după ce au agresat un tânăr şi i-au distrus maşina