Un incident aparent banal, dar care se putea încheia cu consecințe tragice, a avut loc pe unul din bulevardele municipiului Târgoviște, în dimineața zilei de miercuri, 19 februarie. Un bărbat, de 38 de ani, a agresat, pe stradă, o femeie, pe care a lovit-o de un gard de beton, aceasta fiind rănită la cap. Agresorul nu a apucat să o mai lovească ulterior pe femeie, pentru că doi jandarmi, aflați în timpul liber, au intervenit și l-au imobilizat.

Incidentul s-a petrecut pe bulevardul ”Carol I” din Târgoviște, una dintre cele mai aglomerate străzi, din centrul orașului.

Conform reprezentanților Jandarmeriei Dâmbovița:

”Doi jandarmi, aflaţi în timpul liber, au intervenit pe bulevardul Regele Carol I din Târgoviște, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.
Unul dintre colegii noștri când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, iar celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor.”
Agresorul, în vârstă de 38 de ani, a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.

Cei doi jandarmi, ce au intervenit în apărarea femeii agresate, sunt plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în IJJ Dâmbovița de peste 20 de ani, conform celor declarate de reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița.

Articolul precedentFoto| Care mai este stadiul lucrărilor de reabilitare la stadionul ”Eugen Popescu”, din Târgoviște
Articolul următorUrmărită internațional pentru furt, reținută la Pucioasa, în județul Dâmbovița