Un accident grav s-a produs la orele amiezii (19 aprilie 2019) pe DN 72, pe raza localității Dragodana. Mai multe persoane sunt rănite, în urma unei coliziuni frontale între două autoturisme.

Update: ora 14.30

Se pare că șoferul unuia dintre cele două autoturisme implicate în accident a adormit la volan, acesta fiind motivul ce a dus la coliziunea frontală. Din păcate sunt șase persoane rănite, și nu doar două, cum fusese anunțat inițial. Între răniți ( proveniți din ambele mașini) sunt și doi minor,i de trei și 10 ani. Toți răniții primesc ajutor la fața locului.

Știre în curs de actualizare

Știre inițială (ora 14.00)

Accidentul s-a produs pe DN 72 chiar în satul Dragodana. Cele două mașini au intrat în coliziune frontală, necunoscându-se deocamdată motivul ce generat acest accident.

la fața locului au sosit deja două Aambulanțe de la SAJ Dâmbovița și respectiv SMURD. Două persoane sunt rănite, posibil grav, după cum informează IPJ Dâmbovița.

La fața locului se desfășoară cerecetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentUn stadion fără probleme, condiția pe care ar trebui să o îndeplinească Chindia pentru a juca în Liga I
Articolul următorReținuți de polițiști și duși direct la Penitenciarul Mărgineni