Mai multe persoane vor protesta, duminică, 24 noiembrie, chiar în ziua votului pentru Turul Doi al Alegerilor Prezidențiale 2019, în urma producerii unui accident rutier mortal.
Oamenii vor protesta începând cu ora 12:00, în zona semaforului instalat pe DN 71, în Moţăieni, acolo unde, vineri, 22 noiembrie, şi-a pierdut viaţa o femeie, peste care s-a răsturnat cu camion cu lemne.
„Nu blocăm circulația, nu căutăm dosare penale, însă atragem atenția, cerem demisii și pedepsirea vinovaților. De 8 luni, autoritățile ignoră situația din Moțăieni. A murit un om, iar ei tot nu au făcut nimic”, este mesajul postat pe Facebook, unde a fost anunţat protestul.
Oamenii arată cu degetul înspre Compania Națională de Drumuri, care ar fi trebuit să intervină pentru repararea drumului surpat în această vară, în urma avarieri unei conducte de apă.
Soluția aleasă de drumarii a fost să monteze două semafoare şi panouri de atenționare în zonă.
Vineri, un autocamion încărcat cu lemn, probabil întrat în balans, s-a răsturnat peste o femeie de 63 de ani care se deplasa pe marginea șoselei, în perimetrul unde se formase coadă la semafor.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţa că în judeţul Dâmboviţa, pe DN 71 Târgovişte – Sinaia, în zona localităţii Moţăieni, şoferul unui camion încărcat cu lemne nu a adaptat viteza pe drumul umed şi, din cauza unei surpări mai vechi a şoselei, s-a răsturnat peste o persoană care se afla pe marginea drumului.
Femeia, care era încă în viaţă, a fost scoasă de sub camion şi predată ambulanţei.
Medicii nu au mai reuşit să îi salveze viaţa, fiind declarat decesul. Victima a decedat la spital.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentPrezența în timp real la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019, turul doi, în DÂMBOVIȚA
Articolul următorKarateka Ștefania Huiu, de două ori pe podium la Cupa Asociației Județene Dâmbovița