Trei tineri au fost urmăriți de polițiști, pe străzile Târgoviștei, după ce au furat un autoturism, dintr-o parcare din oraș. Doi dintre făptași au fost reținuți, după o urmărire pe străzile orașului și după ce polițiștii au reușit să blocheze mașina în trafic.

Evenimentul s-a produs la orele amiezii pe străzile din orașul Târgoviște. Polițiștii au fost sesizați, de un bărbat de 68 de ani, din municipiul Târgoviște, cu privire la faptul că i-a fost furat autoturismul pe care îl parcase în spatele blocului în care locuiește.

În scurt timp polițiștii au reușit să identifice mașina în traficul din Târgoviște și au procedat la urmărirea acesteia, fiind nevoie de realizarea unui blocaj rutier pentru oprirea mașinii furate. Polițiștii au reușit să rețină doi dintre cei trei autori ai furtului, unul în vârstă de 17 ani ani și un altul de 18 ani.

Cel mai probabil este vorba de un act de teribilism, autoturismul sustras (foto articol), de mici dimensiuni, neavând o valoare comercială semnificativă și nici caracteristici tehnice ce să îl poată cataloga ca fiind o țintă pentru hoții de mașini.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

Articolul precedentDoi dâmbovițeni au fost încarcerați, la Penitenciarul Mărgineni
Articolul următorCopil de șapte ani accidentat ușor, de o mașină, la Târgoviște