Senatorul dâmbovițean Adrian Țuțuianu a anunțat că se va regăsi pe lista de candidați a PRO România, la alegerile europarlamentare din 26 mai. Țuțuianu spune că nu vrea însă să devină europarlamentar.

Toți deputații și senatorii partidului  se vor regăsi pe lista propusă de Pro România pentru europarlamentarele din 26 mai, a anunțat senatorul de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Toți deputații și senatorii Pro România vor fi pe listă, pentru că fiecare are în județele de unde vine un electorat propriu care este atașat. De asemenea, mulți dintre noi suntem și personalități publice, cu o mai mare sau mai mică anvergură la nivel național.

Și eu voi fi pe această listă, repet, nu plec nici eu la Bruxelles. Va fi și Mihai Tudose și Daniel Constantin repet, sunt cei 3, 4 care ar putea să fie eligibili pentru că noi ne-am propus un scor care să înceapă cu două cifre și să fie de cel puțin 10%”.

Conform unei postări, de pe pagina de facebook a Pro România Dâmbovița.

Fiecare partid ce candidează la alegerile europarlamentare depune o listă cu 43 de nume. România va avea, în legislatura 2019-2024, a Parlamentului European, un număr total de 33 de eurodeputați. În total, în Parlamentul European, sunt 750 de deputați.

sursa foto articol facebook, Adrian Țuțuianu

Articolul precedentFără apă timp de două zile, în mai multe localități din Dâmbovița
Articolul următorUrmărit internațional pentru „participație la organizație criminală”, pus sub control judiciar