Polițiștii din Dâmbovița au organizat o acțiune de amploare, în ultimele 24 de ore. Peste 30 de infracțiuni au fost constatate, aproximativ 300 de amenzi aplicate, 19 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare reținute.

„246 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost angrenați în activitățile pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au organizat 7 acțiuni punctuale și au intervenit la 26 de evenimente, dintre care 17 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Totodată, polițiștii au constatat 32 de infracțiuni, dintre care 16 contra persoanei, 8 contra patrimoniului, 2 de natură economico-financiară și 4 contra siguranței circulației pe drumurile publice. Patru persoane au fost surprinse în flagrant delict.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 298 de amenzi, au confiscat bunuri în cuantum de 1.247 de lei și au reținut 19 permise de conducere.

De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentColiziune între două căruțe la Niculești. Un minor a ajuns la spital
Articolul următorCe permis de conducere le-a prezentat oamenilor legii un șofer