Consiliul Județean Dâmbovița a fost un post permanent la consurs. Este vorba de o funcție publică de execuție de consilier, clasa I, gradul profesional asistent din cadrul Compartimentului Administrarea Patrimoniului Județului, Administrativ, S.S.M. și S.U. din cadrul Direcției Administrarea Patrimoniului.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:
-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
-vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.
Concursul se va organiza conform calendarului următor:
-02 mai 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
-14 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
-data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.
Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, cu sediul în Târgoviște, din Piața Tricolorului, nr.1, etaj 4, camera 310, telefon 0245/207.694.
Articolul precedentColiziune între două mașini, cu o victimă rănită ușor, la Corbii Mari
Articolul următorÎn ce stadiu este proiectul de construcție a celor 4 stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in la Târgovişte