La Târgoviște s-au redeschis două dintre cabinele dentare școlare. Aceste sunt singurele unități redeschise dupa perioada în care toate cabinele stomatologice au fost închise pentru public, din cauza epidemiei de coronavirus.

Conform unui anunț al administrației publice locale, de la Târgoviște:

„Începând de marți, 2 iunie 2020, în Târgoviște se redeschid două Cabinete Medicale Dentare, aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială (DAS) din cadrul Primăriei Târgoviște. Acestea sunt primele cabinete care se redeschid după apariția pandemiei de COVID-19.
Cabinetele sunt deschise în intervalul orar 08.00 – 20.00, de luni până vineri. Pentru siguranța elevilor, înainte de deschiderea programului, angajații DAS vor realiza dezinfectarea cabinetului și a intrumentarului, conform procedurii în vigoare.
Cele două cabinete dentare școlare deschise funcționează în cadrul Colegiului Național „Constantin Carabela” (telefon 0751.900.087) și, respectiv, la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” (telefon 0751.900.088).
Programările se fac telefonic, iar consultațiile și tratamentele de specialitate sunt gratuite pentru elevii școlilor din Municipiul Târgoviște.
De precizat că cele două cabinete sunt situate în afara clădirii în care se desfășoară cursurile.
Toate dotarile cabinetelor stomatologice școlare sunt asigurate de către administrația locală.”
Au precizat reprezentanții Primăriei Târgoviște.
Articolul precedentBărbat din Moreni, reținut după ce a amenințat cu arma un alt bărbat
Articolul următorAnunț oficial. Revine fotbalul, în Liga I! Chindia și Dinamo sunt ultimele care joacă