Administrația locală din Târgoviște a anunțat că toți locuitorii orașului vor primi, începând din data de 22 aprilie, așa numitele kit-uri de igienă, în fapt pachete sigilate ce conțin câte doua perechi de mănuși de protecție și două măști de protecție. Livrarea kit-urilor va fi făcută de reprezentanți a Direcției de Asistență Socială , ce vor livra aceste pachete în condiții de precauție maximă, lucrătorii fiind complet echipați pentru a preveni eventuala răspândire a coronavirusului.

Imagine

Anunțul a fost făcut de reprezentanții administrației publice locale din Târgoviște, prin intermediul paginii de facebook a primarului orașului:

Sursa foto articol-facebook, Daniel Cristian Stan

Masuri combatere Covid -19!

Maine, la ora 09.00, va incepe distribuirea kiturilor de igienă tuturor locuitorilor Municipiului Târgoviște, fiecare kit cuprinzand 2 perechi de mănuși și 2 măști.

 Distribuirea se va face de catre personalul Directiei de Asistenta Sociala, la domiciliu, in functie de numarul membrilor fiecarei familii, cu respectarea distantei sociale.

 Personalul va purta, masca, manusi, viziera, precum si o vesta inscriptionata cu Primaria Targoviste, iar la loc vizibil, legitimatia de serviciu.

Primul cartier abordat va fi Tudor Vladimirescu (microraionul nr. 6).

Facem toate eforturile pentru ca distribuirea sa fie finalizata pana la sfarsitul acestei saptamani!

A scris Cristian Stan, pe facebook.

Achiziția materialelor sanitare, ce vor fi livrate târgovistenilor, a fost făcută de autoritățile locale.

Articolul precedent306 cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. În Dâmbovița trei cazuri noi, la Răcari
Articolul următorKlaus Iohannis: „Le spun clar celor trecuți de 65 de ani, stați liniștiți, nu vine nimeni să vă ia în carantină”