Revenită în primul eșalon, după un „autoexil” de un sezon, în cel de-al doilea eșalon valoric, echipa feminină de baschet a CSM Târgoviște, fostă campioană națională, nu se va reîntâlni cu fanii, la un meci de prim eșalon, așa cum era programat. Cum în competiția feminină internă s-a consumat prima etapă, una în care târgoviștencele au evoluat în deplasare (înfrângere „istorică”  cu 109 -69, în fața celor de la ACS Sepsi SIC Sf.Gheorghe) în cea de-a doua etapă (12-13 octombrie) ar fi trebuit să evolueze, pentru prima dată în sezonul 2018-2019, în fața propriilor fani. Din păcate nu se va întmpla așa pentru că partenera de întrecere,  echipa „U” Cluj și-a amânat meciurile din primele etape. Partida de la Târgoviște a fost reprogramată pentru data de 06.11.2018.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fanii din Târgoviște vor putea să vadă la lucru echipa favorită, CSM Târgoviște, abia în data de 27.10.2018 (etapa a patra a campionatului), în compania echipei CSM Satu Mare (echipă antrenată de târgovișteanul Marius Dobă), în trecut coleg de club și pe banca tehnică cu actualul antrenor al echipei din Târgoviște , Cătălin Tănase.

foto articol- www.csmtargoviste.ro

Articolul precedentUp-date: Greva în transportul local, din Târgoviște, continuă. Fără legătură cu greva transportatorilor de la nivel național
Articolul următorO bătrână de 74 de ani, exemplu pentru comunitate. Conduce tractorul fără nicio problemă