Consiliul Județen Dâmbovița îi avertizează pe șoferi că pe DJ 714 A Moroeni – Cabana Căprioara – Valea Brăteiului, traversarea pârâului Rătei, la km 7+600, se realizează pe podul provizoriu din tuburi prefabricate, deoarece podul existent a fost avariat.
„Lucrările la podul nou sunt în derulare. Se vor respecta semnificațiile indicatoarelor rutiere de restricționare a circulației atât pe sectorul de drum, cât și pe poduri. Podul pe DJ 702A peste râul Argeş, la Pătroaia, este închis circulaţiei publice. Variante ocolitoare sunt drumurile locale”,precizează CJ Dâmbovița.
Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări şi alte pericole:
-DJ 503, sectorul limită Județ Teleorman – Șelaru, sectorul Fierbinți – limită Județ Argeș
-DJ 611, sector Glogoveanu – Fierbinți (sector pietruit)
-DJ 702L Cândești-Deal – Scheiu de Sus
-DJ 710 Pucioasa – Bezdead, sectoare cu drum îngustat și avariat pe zona Miculești – Măgura
-DJ 720A sectorul Mărcești – Finta
-DJ 722, sectorul drum C.F. și poduri Mircea Vodă
„Se va circula viteză redusă și cu atenție, în special în zonele unde există indicatoare rutiere „drum cu denivelări”, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile. Detalii suplimentare privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine și de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Generală Infrastructură Locală, telefon 0245 207625, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00. Recomandăm ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător sezonului rece şi totodată a acorda o atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor. Vă rugăm a vă informa în prealabil asupra condițiilor meteorologice din zonă și în perioadele de atenționare meteorologică de vreme rea prin intermediul A.N.M. Se vor respecta, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare și reglementare”, mai precizează CJD.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentProgramul lucrărilor la infrastructura rutieră din Dâmbovița pentru săptămâna ce urmează
Articolul următorSucuri și obiecte de igienă personală, donate de preoți bolnavilor de la Centrul de Reabilitare Țuicani