Persoane necunoscute, încă, au furat lampa cu panoul solar la fântâna de pe islazul din comuna Gura Foii, la scurt timp după ce au fost montate de administrația locală.

După urâtul gest al făptașilor, primarul comunei, Radu Nicole Georgescu, a transmis că va găsi soluții pentru depistarea prădătorilor.

“La rugămintea prietenilor am amenajat vechea fântână din islazul Gura Foii, care, spun ei, are cea mai bună apa din comună. Apoi m-am gândit să montez pe un stâlp metalic o lampă cu panou solar pentru a facilita folosirea fântânii și pe timpul nopții, doar că la câteva ore după ce a fost montată, lampa și-a găsit alt proprietar.

Sincer, nu mi-a venit să cred că încă mai sunt oameni care fac așa ceva, un lucru urât și destul de periculos, având în vedere că  trebuit să urce pe stâlp, pentru o valoare minimă… urât, dar vom găsii soluții și pentru ei…”, a precizat edilul comunei Gura Foii.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDâmbovița. Accident grav pe DN7, la Tărtăşeşti. O femeie și un bărbat, răniți, după ciocnirea dintre două mașini
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET