Descoperire teribilă la Pucioasa,în Dâmbovița,în după amiaza zilei de sâmbătă. Un bărbat de 58 de ani a fost găsit decedat, pe malul unui râu din localitate. Bărbatul fusese dat dispărut de familie,în urmă cu aproximativ o săptămână.

Un localnic din orașul dwmbovițean Pucioasa a făcut o descoperire terbilă,în după amiaza zilei de sâmbătă, 21 martie. În albia unui râu ce străbate localitatea, barbatul a descoperit o persoană decedată. Barbatul a anunțat imediat poliția.

Imagine

Imagine cu un caracter ilustrativ

Conform celor de la IPJ Dâmbovița: În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoana în cauză (n.m. decedatul) este unbarbat de 58 de ani din localitate (n.m. Pucioasa). Cadavrul la o primă examinare, nu prezintă urme vizibile de violență, urmând să fie preluat de SML Dâmbovița.

Polițiștii mai spun că, la data de 13 martie 2020, a fost sesizată lipsa decedatului, de către familie, către autoritătile statului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conform procedurilor impuse de lege.

Articolul precedent59 de noi cazuri confirmate în România în ultimele 24 de ore. Vezi statistică detaliată
Articolul următorÎn Dâmbovița sunt izolate la domiciliu 1004 persoane. În continuare, niciun caz confirmat de coronavirus