CSM Târgoviște a reușit o victorie importantă pe terenul celor de la Olimpia CSU Brașov. Târgoviștencele veneau după o prestație dezamăgitoare în Cupa României, într-o patidă cu Aradul, ce a dus la eliminarea CSM-ului din Cupa României.

Partida de la Brașov, dintre echipa locală CSTBv Olimpia CSU Brașov și CSM Târgoviște a avut loc duminică, 27 octombrie, și a fost cea de-a patra,susținută în campionat (Serie Est) de CSM Târgoviște.

Elevele lui Cătălin Tănase au condus partida de la un capăt la altul, gazdele nereușind în niciun moment să revină la conducere, pe parcursul meciului. După un prim sfert, câștigat la o diferență de 7 puncte de CSM, brașovencele au recuperat din handicap până la pauză, târgoviștencele mergând la cabine cu doar 5 puncte avantaj. O singură dată (30-31) gazdele s-au apropiat periculos pe tabelă.

În a doua jumătate a meciului tot oaspetele au fost cele care au dominat confruntarea astfel că la un moment dat s-a ajuns la o diferență de 26 de puncte, în favoaraea CSM-ului.

Până la final gazdele nu au mai reușit decât să limiteze proporțiile scorului.

Scor final:

Olimpia Bra;ov-CSM Târgoviște 57-78(13-20, 21-18, 9-23,14-17)

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost târgovișteanca Alina Chivu (28 de puncte) folosită de antrenorul Cătălin Tănase apoape pe toată durata meciului (38 de minute 40 de secunde).

Cu această victorie CSM Târgoviște acumulează, după patru meciuri,7 puncte( 3 victorii și o înfrângere) în Grupa Est. Liderul Seriei este campioana Sepsi Sf.Gheorghe (8 puncte din patru meciuri) echipă ce a reușit să administreze și singura înfrângere celor de la CSM Târgoviște, în acest debut de campionat.

Articolul precedentA fost ghicit marele premiu la Joker. Este al doilea ca mărime din istoria jocului
Articolul următorUn tânăr fără permis a fugit de poliție și s-a oprit, cu mașina, într-un stâlp