Un incident a avut loc în trafic la Târgoviște, în chiar centrul orașului. Doi bărbați s-au luat la bătaie, din cauza unui loc de parcare. Unul dintre șoferi, vizibil cu mult mai tânăr l-a îmbrâncit pe carosabil pe un altul de aproximativ 60 de ani. Incidentul a fost fimat de o televiziune națională, ce se afla chiar atunci în zona centrală a municipiului Târgoviște. Deși este clar că a fost agresat bărbatul mai în vârstă nu a depus plângere la poliție.

Imagine

Foto articol– captură Antena 1, observator.tv

Incident trafic

Incidentul a avut loc în data de 8 ianuarie, în centrul orașului Târgoviște, într-o zonă foarte aglomerată. Șoferul mai tânăr la îmbrâncit pe cel mai în vârstă după ce amândoi au părăsit mașinile pentru a lămuri o dispută privind un loc de parcare din apropierea Primăriei Târgoviște.

În imaginile suprinse de cei de la televeziune se poate vedea clar cum bărbatul mai tânăr îl lovește pe cel mai în vârstă chiar și după ce acesta este căzut la pământ. Incidentul nu a durat decât câteva secunde, pentru că în zonă și-au făcut apariția și cei de la poliția Locală Târgoviște, ce i-au amendat pe combatanți cu câte 200 de lei fiecare, pentru provocare și participare la scandal.

Imagine

Concluzii oficiale

În urma scandalului ce a devenit public reprezentanții IPJ Dâmbovița s-au autosesizat și spun că cel lovit nu a dorit să depună plângere, dar tot au aplicat, la rândul lor, o amendă:

Imagine

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la conflictul izbucnit între doi șoferi, ieri, 8 ianuarie, pe strada Poet Grigore Alexandrescu, din Târgoviște, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, ca urmare a unei sesizări, au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, persoana împotriva căreia s-a depus sesizarea a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, până la acest moment, persoana vătămată nu a depus plângere prealabilă pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.”

Au precizat, în data de 9 ianuarie 2020, cei de la IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentNumărul focarelor de pestă porcină africană a scăzut.Teleormanul rămâne cel mai afectat județ. În DB se așteaptă despăgubirile
Articolul următorSpectacole omagiale Mihai Eminescu, la Târgoviște și Pucioasa. Vezi ce mari actori vor susține recitaluri de poezie