Un pensionar a fost lovit de tren în halta Cazaci, din Dâmbovița.Bărbatul a fost rănit grav și a fost transportat la spital.

Update: ora 10.57

Bătrânul lovit de tren, în această dimineață, la Cazaci, a decedat la spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Bărbatul, în vârstă de 77 de ani, a suferit răni ce nu erau compatibile cu viața și nu a putut fi ținut în viață decât aproximativ două ore, după momentul în care a fost lovit de tren, chiar în stația de tren (halta) Cazaci, din Dâmbovița.

Știre în curs de actualizare.

Accidentul s-a produs în această dimineață în halta Cazaci, din Dâmbovița. Un bărbat de 77 de ani ce, din primele date furnizate de IPJ Dâmbovița, se pare că se afla pe linia ferată, a fost lovit de trenul ce circula pe ruta Târgoviște-București.

Este foarte posibil ca bătrânul să fi alunecat pe calea ferată. Acesta a fost accidentat grav și a fost transportat de urgență la spital.

La fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentAșchia nu a sărit departe de trunchi. Bunicul tânărului care a incendiat un câine, ucigaș de animale și el
Articolul următorUPDATE Bărbat lovit mortal de Săgeata Albastră se ducea să își ia medicamente. Martor: „N-a ajuns la tren”