Caz revoltător, la Văcărești,în Dâmbovița. Un tânar de 18 ani a intrat în casa unui bătrân de 90 de ani, pe care l-a bătut și l-a deposedat de suma de 160 de lei. Adolescentul l-a agresat și pe un al doilea bărbat, de 52 de ani, aflat în casă, de la care nu a reușit să ia decât 18 lei, cât avea bărbatul asupra lui. Adolescentul a fost reținut acum de polițisti.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Astăzi, 14 februarie, în jurul orei 19.00, polițistii din cadrul postului de poliție Văcărești, județul Dâmbovița, au fost sesizați de un bărbat de 90 de ani, din localitate, cu privire la faptul că două persoane necunoscute l-au deposedat de suma de 160 de lei.

Deplasați la locuința barbatului, polițistii au constatat că doi bărbați, de 18 și respectiv 25 de ani, au săvârșit fapta reclamată de bărbatul de 90 de ani.  În cursul nopții de 13-14 februarie, tânărul de 18 ani a pătruns în locuința batrânului și, prin acte de violență, l-a deposedat de suma de 160 de lei. O altă persoană, de 52 de ani, din localitatea Răzvad, care se afla în casa batrânului, la momentul tâlhăriei, a fost desemenea agrestă fizic, de tânaul de 18 ani, bărbatul fiind deposedat de suma de 18 lei, adică toți banii pe care îi avea asupra sa.

Conform polițiștilor dâmbovițeni, tânărul de 18 ani a fost ajutat de un altul de 25 de ani. Ambii au fost reținuți de polițisti, în această seară, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârsirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Banii sustrași de tânăr au fost recuperați și au fost înapoiați păgubiților. Cei doi tineri reținuți riscă ani grei de pușcărie.