Nu mai puțin de 15 imobile erau branșate ilegal, la rețeaua de distribuție a curentului electric, la Bălteni, în Dâmbovița. Polițiștii de la trupele speciale au însoțit angajații Electrica, în zonă, pentru ca aceștia să poată efectua debranșările  (6 decembrie 2019).

Imagine

Prezența „mascaților” a descurajat actele violente, ale celor din Bălteni, atunci când angajații Electrica s-au prezentat în Bălteni, comuna Conțești, pe parcursul zilei de 6 decembrie, pentru a îi debranșa pe cei ce erau branșați ilegal la rețea. Conform celor de la IPJ Dâmbovița:

„Ieri, 6 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și efective de jandarmi, au acționat, pe raza localității Bălteni, pentru prevenirea și combaterea furturilor de energie electrică.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cincisprezece imobile erau racordate ilegal la rețeaua de furnizare a energiei electrice, prin instalații improvizate.

Pe numele proprietarilor, au fost întocmite dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Verificările au fost efectuate în colaborare cu reprezentanții unei societăți de distribuție a energiei electrice.”

La Bălteni în Dâmbovița au loc periodic astfel de descinderi. De fiecare dată cei debranșați se reconectează la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

Articolul precedentN-a mai „nimerit” drumul și a intrat cu mașina-n gard, la Runcu. Șoferul era băut bine.
Articolul următor„Thriller” la Târgoviște, în liga feminină de volei. CSM câștigă (cu 3-2) în fața Volei Alba Blaj