Un Tir încărcat cu televizoare a fost dat dispărut de proprietarul mărfii. Se pare că acesta s-a adresat și poliției care a demarat o anchetă, dar omul a distribuit pe mai multe grupuri de facebook că oferă recompensă. Camionul este înmatriculat în Dâmbovița.

Update

A fost înregistrată și o plângere oficială la poliția din orașul dâmbovițean Găești, în legătură cu dispariția camionului plin cu televizoare.

Patronul se pare că este din comuna dâmbovițeană Crângurile, iar anunțul acestuia, cu privire la recompensa oferită(50.000 de euro) a fost distribuit rapid în rețelele de socializare.

„Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc”

Chiar și în aceste condiții internauții se îndoiesc că anunțul este real.

Știre inițială

Păgubitul este din Pitești, sau cel puțin așa se înțelege din pagina acestuia de facebook. Tânărul a postat pe propria sa pagină (31 octombrie 2019) următorul anunț:

Foto– postare facebook, Cristi Manole

„Acest camion a dispărut cu marfa (televizoare), remorca are nr. De înmatriculare DB 12 BSA ofer recompensa 50.000 pentru găsirea acestuia și a mărfii (în special marfa). Orice informație poate fi utilă. Mulțumesc.”

Însoțiind postarea cu o fotografie  a camionului în care apare și numărul de înmatriculare (unul de Dâmbovița).

Postarea a devenit virală fiind preluată de zeci de oameni ce au distribuit-o în special în grupurile de șoferi de tir.

Conform unor surse, deocamdată neconfirmate, a fost făcută și o plângere la Poliție, iar în această dimineață (1 noiembrie) ample percheziții au fost demarate în Argeș și Dâmbovița, pentru găsirea camionului. Deocamdată nu a fost făcut un anunț oficial, de către cei de la Poliție, cu privire la rezultatul perchezițiilor.

Articolul precedentUn puști din Târgoviște face istorie în tenisul de masă. Darius Movileanu, titlul mondial la cadeți
Articolul următorSunt din ce în ce mai multe! Cinci din cele opt cutremure, înregistrate la nivel mondial, în data de 31 octombrie, au avut loc în România