Jucătoarea de tenis originară din Târgoviște, Sorana Cîrstea, a făcut senzați cu noua costumație afișată în turneul de la Lugano. Supranumită „Catwomen” datorită costumației ce a fost încercată și de Serena Wiliams, sportiva româncă nu a reușit să se impună într-o partidă întreruptă și de ploaie, dar pe care a avut-o în mână.

Foto– Sorana Cîrstea turneu Lugano 2019

Sursa foto- www.digisport.ro

În optimile turneului de tenis de la Lugano, turneuc e oferă premii totale de 250.000 de dolari americani, Sorana Cârstea a înfruntat-o pe slovena Polona Hercog, aflată momentan într-o formă foarte bună.

Din păcate, după un prim set câștigat și cu posibilitatea de a închide partida în două seturi, Sorana nu și-a mai regăsit cadența după ce partida a fost întreruptă, timp de două ore, din cauza ploii.( partida a fost întreruptă la scorul de 6/3, 2/3). Scorul final a fost:

Sorana Cîrstea – Polona Hercog 6-3, 6-7, 4-6

Sportiva româncă rămâne totuși cu consolarea revenirii în top 100 WTA. Grație avansării în optimile de finală în turneul de la Lugano, Sorana Cîrstea va ajunge, cel mai probabil, pe locul 96 WTA, la începutul săptămânii viitoare.

Articolul precedentPieton accidentat grav de un autoturism ce a derapat de pe șosea, pe DN 61
Articolul următorPloaia bagă în spital un alt pieton. Femeie accidentată de o mașină la Târgoviște