Asociația Centrul Socio-Cultural Communio, la inițiativa președintelui ei, Pc. Pr. dr. Ionuț Ghibanu, a contribuit la dotarea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște cu aparatură medicală în valoare de 73.500 lei.
„Donația acestor echipamente este rodul identificării nevoilor comunității noastre, acțiunea înscriindu-se pe linia proiectelor derulate de către Asociația Communio în scopul susținerii și îmbunătățirii calității actului medical în județul Dâmbovița, contribuind astfel la binele comunității locale, prin responsabilizarea socială față de semeni. Actul medical este un gest de profundă dragoste față de aproapele, prin care cadrele medicale reușesc să se jertfească pentru însănătoșirea celor aflați în suferință. Asociația Communio îndeamnă pe toți cei care pot sprijini Spitalul Județean de Urgență Dâmbovița să o facă, având conștiința că astfel ne ajutăm semenii in suferință”, arată Asociația.
Articolul precedentUpdate: Coliziune violentă între trei mașini, la Petrești. Două persoane au fost rănite
Articolul următorPeste 1.000 de porci, uciși de vânători. Reclamațiile sătenilor, dar și pesta porcină, îi aduc în fața puștii