Moș Crăciun va aduce daruri copiilor din Târgoviște în data de 14 decembrie. Alaiul care îl însoțește pe Moșul simpatic va porni de la Teatrul Tony Bulandra și se va opri în cunoscuta locație din centrul orașului – Platoul Prefecturii, acolo unde a fost instalat târgul de Crăciun.

Programul evenimentelor este următorul:

14 decembrie, ora 17:30 – Parada sosirii lui Moș Crăciun pe traseul: Bulevardul Regele Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Platoul Prefecturii.

14 – 16 decembrie – Moș Crăciun împarte daruri în Piața Tricolorului, astfel: în 14 decembrie începând cu ora 18:00 – după paradă; în zilele de 15 și 16 decembrie, începând cu ora 17:00

17 – 21 decembrie – Moș Crăciun împarte daruri copiilor la Primărie

Înscrierile copiilor pentru întâlnirea cu Moș Crăciun din Piața Tricolorului se vor face în perioada 14 – 16 decembrie 2018, zilnic, începând cu ora 16:00, la scena lui Moș Crăciun din Piața Tricolorului.

Primăria Târgoviște a precizat că înscrierile pentru întâlnirea cu Moșul la Primăria Târgovişte vor fi făcute între 3 și 10 decembrie, prin depunerea unei cereri care să conțină numărul copiilor, instituția de învățământ, numele cadrului didactic care îi însoțește și un număr de contact.

Articolul precedentUn tânăr își caută familia din Dâmbovița, despre care nu mai știe nimic de când a fost adoptat
Articolul următor1 și 2 decembrie 2018 vor fi o impresionantă sărbătoare a Centenarului