În Dâmbovița vor fi organizate alegeri pentru șefia organizației județene a PSD. Comitetul Executiv Național al PSD a decis că organizația, condusă în momentul de față de Rovana Plumb, trebuie să treacă prin un scrutin intern, după ce fostul lider, Adrian Țuțuianu, a fost îndepărtat din partid și a trecut la Pro România.

Decizia  a fost printre primele luate la CEX-ul Național care are loc la București chiar astăzi (03 februarie 2019).

Conform www.stiripesurse.ro:

Comitetul Executiv Național al PSD a decis, duminică, la Parlament, să se organizeze alegeri pentru conducerile filialelor din Dâmbovița și Caraș Severin, conduse interimar de Rovana Plumb și Luminița Jivan, au spus surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

În cele două filiale se vor dizolva Birourile Permanent Județean și vor fi alese alte organisme de conducere, spun sursele citate.”

În Dâmbovița, președinția interimară a PSD este asigurată de ministrul Rovana Plumb (foto), după ce fostul lider al organizației, Adrian Țuțuianu, a fost exclus din partid. Se pare că Rovana Plumb  nu este decisă, dacă va candida la alegerile din filială, dat fiind faptul că, în momentul de față, conform celor mai recente informații din interiorul partidului, ar opta pentru plecarea la Parlamentul European, în calitate de eurodeputat, din partea PSD, după alegerile din luna mai 2019.

Articolul precedentProcedură realizată în premieră la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște
Articolul următorBătrân găsit decedat în casă, la Valea Mare