Aproximativ 50 de membri ai echipei de fotbal Chindia Târgoviște, incluzând jucatori și staff-ul echipei, au fost testați pentru coronavirus. Toate testele au ieșit negative, anunță dâmbovițenii. Echipa va relua pregătirea în cantonamentul de la Aninoasa, în perioada 18 mai-1 iunie.

Imagine arhivă (Chindia- stadion „Ilie Oană”, Ploiești)

Cei de la Chindia Târgoviște au anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina de facebook a clubului, că niciun membru al echipei nu a fost depistat pozitiv, la testul pentru coronavirus efectuat vineri, 15 mai.

„Începând de luni, 18 mai, și până pe 1 iunie, roș-albaștrii vor intra în cantonament, cu respectarea tuturor recomandărilor făcute de autorități. Tot personalul angrenat în activitatea echipei noastre a fost testat vineri pentru coronavirus, iar rezultatele sunt negative. În aceste condiții dificile, cu restricțiile de rigoare, precizăm că accesul suporterilor și reprezentanților mass-media la antrenamente și la acțiunile echipei va fi interzis în perioada pregătirii centralizate. Informații și fotografii veți putea găsi doar pe canalele oficiale de comunicare ale clubului, respectiv site-ul oficial și pagina de Facebook. Vă mulțumim pentru înțelegere și susținere!”

Au precizat cei de la Chindia, pe pagina oficială de facebook a clubului.

Imagine

Sursa foto clasamentlpf.ro

Chindia Târgoviște ocupă locul 7, din 8 echipe,în clasamentul play-out-ului ligii I de fotbal, după două etape, câte s-au disputat până la întreruperea competiției interne din cauza coronavirusului. Ultimul meci al celor de la Chindia a avut loc în data de 8 martie (1-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe). Din play-out au mai rămas de disputat 12 etape, la capătul cărora doua echipe (locurile 7-8) vor retrograda direct, iar ocupanta locului 6 va juca un meci de baraj, cu o echipa din liga a II-a. Asta în conditiile în care competiția se va desfășura și nu va fi aleasă altă variantă de încheiere a campionatului.

Articolul precedentCutremur de 3.9 grade în zona seismică Vrancea, 17 mai . Precedentul seism a fost în DB. Toate datele din 2020
Articolul următorMotociclist rănit ușor, la Târgoviște, după ce a fost acroșat de o autoutilitară