Chindia Târgoviște și Academica Clinceni s-au întâlnit într-o partidă amicală la Voluntari. Trupa lui Viorel Moldovan a dominat de o manieră categorică partida și s-a impus cu 3-0.

Partida dintre Chindia și Clinceni a fost stabilită a avea loc, de oficalii celor două echipe, în perioada de pauză competițională, din liga I( perioadă de pauză ce se datorează activităților echipei naționale).

Cele două echipe, Chindia și Clinceni, au promovat din liga secundă, în primul eșalon, în această vară și au disputat până acum mai multe meciuri amicale dar și o partidă oficială. Partida oficială, din campionatul ligii I, a fost câștigată de Clinceni cu 3-1(9 august 2019).

Viorel Moldovan a început amicalul, din data de 12 octombrie, în următoarea formulă:

D. Moldovan – Dinu, Benga, Dudea, Dumitrașcu – Franck, L. Mihai, Novac, Șerban – Voduț, Cherchez.

După pauză au evoluat: Popescu – Martac, Pițian, Leca, Negrea (în probe*) -Burlacu, Bic, Rață, Neciu – Dumiter, Ivancic. 

(Portarul Marian Aioani este la lotul U 21)

Partida amicală a fost dominată clar de Chindia, ce s-a impus categoric cu 3-0, prin golurile marcate de Voduț (30), Ivancic (50) și Leca (80).

În așteptarea FCSB-ului

Viorel Moldovan pregătește partida cu FCSB, ce va avea loc în data de 20 octombrie, o partidă așteptată cu interes maxim de fanii târgovișteni, oficialii echipei declarând că speră să depășească recordul de spectatori, la meciul ce va ave loc pe „Ilie Oană” din Ploiești.

Dealtfel, oficialii echipei târgoviștene au anunțat că:

„În urma numărului foarte ridicat de solicitări, am deschis integral tribuna a II-a a stadionului Ilie Oană, pentru accesul publicului la meciul cu FCSB, programat pe 20 octombrie, ora 20.30. Biletele in aceste sectoare ale stadionului costă 12 lei. Casa de bilete a stadionului Eugen Popescu este deschisă astăzi până la ora 16.00. „

Cei de la Chindia anticipează că vor fi 10.000 de spectatori la partida cu FCSB, din 20 octombrie.

Sursa foto articol: AFC Chindia Târgoviște

Articolul precedentUn bărbat de 64 de ani găsit spânzurat, de un vecin, la Moreni.
Articolul următorL-ați văzut? Este căutat de poliție după ce a accidentat mortal o femeie și a fugit de la locul accidentului