Chindia Târgoviște a anunțat transferul a doi jucători. Este vorba de un fundaș, francez de origine, și un atacant, ce vine din campionatul Bosniei. Cei doi s-au alăturat lotului condus de Viorel Moldovan chiar în cantonamentul pe care echipa se pregăteste să îl încheie în Antalya.

Update

În ziua în care au fost anunțate ultimele transferuri Chindia a reușit să câștige și ultimul amical din cantonamentul din Antalya. Chidia-Rotor Volgograd (Rusia) 3-1. Golurile dâmbovițenilor au fost marcate de Burlacu (2) și Barbu.

Sursa foto -AFC Chindia Târgoviște

Știre inițială

 

AFC Chindia Târgoviște anunță transferurile lui Bradley Diallo (29 ani, fundaș central, Franța, ) și Valmir Berisha (23 ani, atacant, Suedia, ). Diallo a îmbrăcat tricoul Politehnicii Iași în prima parte a acestui sezon (17 jocuri oficiale). Berisha vine de la Velez Mostar (Bosnia, 20 jocuri / 2 goluri în acest sezon). În cariera sa a bifat 31 jocuri / 2 goluri la naționalele U17, U19 și olimpice ale Suediei.

Sursa foto articolAFC Chindia Târgoviște

Au anunțat cei de la Chindia, pe pagina oficială de facebook a clubului.

Diallo și Berisha au semnat contracte de joc  valabile până în vara anului 2021, conform celor de la Chindia Târgoviste.

Prezentarea oficială a celor doi a avut loc chiar înaintea meciului cu Rotor Volgograd (Rusia FNL) pe care cei de la Chindia îl dispută astăzi, în cantonamentul din Antalya. Este ultima partidă de verificare pentru cei de la Chindia, din cantonamentul din Turcia. În precedentele întâlniri Chindia a obținut trei victorii și un rezultat de egalitate,în perioada de pregătire.