Chindia Târgoviște a anunțat lotul care va face deplasare în Antalya, pentru cantonamentul de iarnă. Echipa lui Viorel Moldovan a perfectat, până acum, trei meciuri amicale cu echipe din Rusia și Lituania. La echipă au sosit ți doi jucători noi.

Conform unei informări oficiale a celor de la Chindia, 25 de jucători vor face deplasarea în cantonamentul din Antalya, unde echipa dâmbovițeană va susține cinci meciuri de pregătire, deocamdată fiind stabilite doua trei meciuri de antrenament.

Imagine

Lotul deplasat în Turcia îi cuprinde pe:

Marian Aioani, Ovidiu Bic, Andrei Burlacu, Cornel Dinu, Alin Dudea, Denis Dumitrașcu, Daniel Florea, Adrian Ioniță, Mihai Leca, Liviu Mihai, Daniel Neguț, Daniel Novac, Iustin Popescu, Vadim Rață, Andrei Șerban, Alexandru Benga, Mădălin Martac, Dinu Moldovan, Alex Negrea, Franck Yameogo, Josip Ivancic, Cristian Cherchez, Andrei Pițian, Alexandru Piftor, Cătălin Barbu.

Jucătorii noi veniți la echipă sunte Alexandru Piftor-mijlocaș, 20 de ani, de la FC Botoșani și Cătălin Barbu (20 de ani), de la FC Argeș. Acesta din urmă este fiul fostului fotbalist de la FC Argeș și Rapid,Jean Barbu.

Meciurile perfectate, până acum, de dâmbovițeni, în cantonamentul din Antalya, vor avea loc după următorul program:

19 ianuarie vs.FC Sochi (Rusia, Premier League)
21 ianuarie vs Spartaks Jurmala (Lituania, Liga I)
23 ianuarie vs FC Rotor Volgograd (Rusia, FNL)

Chindia Târgoviște ocupă locul 12 (loc de baraj) în prima ligă de fotbal, cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat. Târgoviștenii se mai află în negocieri, pentru aducere de jucători,  cu Gigi Becali ( patron FCSB), dar deocamdată nu a fost anunțat niciun transfer pe această filieră.

Articolul precedentSentință mai puțin obișnuită: 37 de zile de pușcărie, pentru un târgoviștean
Articolul următorOrban și Iohannis au hotărât să fie organizate alegeri anticipate.