Senatorul Adrian Ţuţuianu, recent înscris în Pro România, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că în partid se vor mai înscrie, la începutul sesiunii parlamentare şi după, senatori, deputaţi, foşti miniştri şi foşti europarlamentari.

”Am văzut şi eu dimineaţă pe un site local că sunt candidat la europarlamentare. Eu nu ştiu treaba asta. Nu s-a discutat la Pro România de o listă de candidaţi la europarlamentare, din două motive: partidul acum se consolidează, vor mai fi veniri în partid la începutul sesiunii parlamentare şi după începutul sesiunii, personalităţi importante, senatori, deputaţi, oameni care au fost miniştri, care au fost europarlamentari, asta e un prim aspect şi, în al doilea rând, e prea devreme ca să batem în cuie o listă (…). Termenul limită de depunere a candidaturilor este 26 martie”, a afirmat Ţuţuianu.

Lista de europarlamentari a Pro România va fi deschisă de Victor Ponta şi Corina Creţu

”Ce este cert: Victor Ponta va fi cap de listă la europarlamentare, nu pleacă la Bruxelles, ci urmăreşte o ridicare a scorului partidului, este locomotiva partidului şi al doilea om care va fi pe listă va fi Corina Creţu, ceea ce arată că avem determinarea de a propune oameni care cunosc problematica europeană. Corina Creţu ocupă postul de comisar european pe un domeniu extrem de important, poate cel mai important pe care l-a avut România, dezvoltarea regională, fondurile de coeziune. Mai departe vom vedea pe cine punem pe listă în aşa fel încât să putem să ne realizăm obiectivul: 8-10% din voturi, trei, patru europarlamentari”, a precizat Ţuţuianu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentForțele și mijloacele cu care au intervenit drumarii pe drumul din Bucegi, în ultimele 3 zile
Articolul următorPrima înfrângere din amicale, pentru Chindia. Au pierdut cu Rapid București