În cadrul unei recente ședințe a Comitetului Director al Federației Române de Judo (FRJudo), care s-a desfășurat în absența președintelui Cozmin Gușă, membrii au luat act de un comunicat public emis de anumiți membri ai federației, prin care se solicită demisia președintelui. Concluziile discuțiilor și votului membrilor Comitetului Director indică o încercare de destabilizare a activității FRJudo, pe care aceștia o consideră dictată de interese străine și contrare celor ale judoului românesc. 

„În ședința Comitetului Director al FRJudo, desfășurată în absența președintelui Cozmin Gușă, s-a luat act de comunicatul public al unor membri ai federației, prin care se solicită demisia președintelui nostru. Concluziile discuțiilor și votului membrilor Comitetului Director marchează încercarea de destabilizare a activității noastre, dictată de interese străine și opuse celor ale judoului românesc.

În plus, s-a considerat că nu există nici un argument prin care să se pună la îndoială activitatea corectă și precisă a domnului Cozmin Gușă, sub președinția căruia FRJudo și-a consolidat statutul public, respectiv și-a dezvoltat și extins activitățile orientate către obținerea performanței sportive. FRJudo dezavuează acest gen de acțiuni iscate și implementate prin interesele și presiunile nelegitime ale unor grupuri ce acționează subteran, respectiv va cere instituțiilor abilitate interne și internaționale să analizeze aceste acțiuni și să procedeze în consecință”, a transmis Comitetul Director al FRJudo.

Articolul precedentNicolae Ciucă: „După nouă ani de proces, dosarul Roşia Montană se închide”
Articolul următorFederaţia Solidaritatea Sanitară, GREVĂ pe 11 martie: ultimele acţiuni înaintea grevei generale