Cozmin Gușă a făcut dezvăluiri bombă în exclusivitate la Realitatea PLUS. Analistul politic a făcut ultimele calcule pentru Primăria Capitalei și spune că, pentru victoria sigură a lui Cristian Popescu Piedone, candidatul Cătălin Cîrstoiu trebuie retras din cursă. De altfel, tot Cozmin Gușă spune că Marcel Ciolacu este, în acest moment, într-o poziție vulnerabilă, în care nu ar fi ajuns dacă nu ar fi mușcat din mărul otrăvit – candidatura medicului Cîrstoiu. 

„Pentru ca Piedone să fie sigur de câștig – uită-te și la mișcările lui Ciolacu – Cîrstoiu trebuie să fie retras.

Păi nu-lu lasă Pahonțu, Iohannis, hai ca să nu mai băgam un general. (Iohannis – n.r.) are nevoie de el în cursă ca să nu cîștige Piedone, să câștige Nicușor Dan, candidatul lui.

SONDAJ devastator pentru Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. Lupta se dă între Nicușor Dan și Piedone

Ciolacu e în această poziție și poate să iasă prost, sau poate să iasă bine. Dar știi cum e: el încearcă să gtreacă pe sub radar – să nu se vadă foarte tare, să nu fie foarte evident, dar jocul ăsta e. E Iohannis care trage în felul lui, e Ciolacu care trage în  felul lui. Ciolacu n-ar fi ajuns aici, dacă n-ar fi înghițit mărul otrăvit despre care vorbeam. Nu poți, n-ai cum…

Da, are șanse (Piedone să îl bată pe Nicușor Dan – n.r.), pentru că Nicușor Dan a fost un primar foarte slab”, a declarat Cozmin Gușă, duminică seara, la Realitatea PLUS. 

Sursa: realitatea.net

Articolul precedentCopac doborât pe șine din cauza zăpezii, oameni blocați în tren
Articolul următorKlaus Iohannis, inclus pe lista posibililor înlocuitori ai Ursulei von der Leyen